Столетницата Параскева Маринова от Майор Узуново отпразнува вековен юбилей, съобщиха от

...
Столетницата Параскева Маринова от Майор Узуново отпразнува вековен юбилей, съобщиха от
Коментари Харесай

Баба Параскева отпразнува вековен юбилей във Видинско

Столетницата Параскева Маринова от Майор Узуново отпразнува древен празник, оповестиха от община Видин.
 Община Видин
Достолепната рожденичка е родена в селоГрадец, само че се е омъжва и живее във Видин. Работи и се пенсионира като шивачка, след което се реалокира в Майор Узуново.
 Община Видин
Радва се на деца и внуци.  Празненството почетоха заместник-кметът Борислава Борисова и кметът на селото Станислав Георгиев. Той ѝ пожела з драве и спокойни старини, които да прекара дружно с околните за нея хора.

Столетницата бе поздравена от Борисова: “Сто години е един живот, изпълнен с доста житейски опит, един дълъг път, който сте извървели. Бъдете жива и здрава и се радвайте на всичко, което сте постигнала във Вашия живот ”.
 Община Видин
Заместник-кметът зарадва старата жена като ѝ сервира букет цветя, празнично украсена шоколадова торта, почетна юбилейна грамота, непретенциозен подарък и приветствен адрес името на кмета на Община Видин доктор Цветан Ценков. „ Малко са тези, които имат съдбовната мощ да преминат през тестванията на цялостен един век.
 Община Видин
Радостен съм, че имам опцията да изразя почитта си към човек с толкоз богат витален опит. ” се загатва адреса. Трицифреният празник Параскева посрещна в компанията на деца, внуци, близки родственици и другари.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и, за да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР